Pievienojies youtube kanālamPievienojies intagram kanālam

Neatkarīgais izplatītājs
Coral Club

Elīna Bulīga

Elīna Bulīga Sveiki! Mani sauc Elīna Bulīga. Es esmu Coral Club veselības trenere kopš 2021.gada. Mamma 5 bērniem un laimīga sieva! Izaicinājuma “Cukuram Nē” autore.

Mans ceļojums uz veselību un pašapziņu sākās 2018. gadā, kad ar lieko svaru un apziņu, ka esošais dzīvesveids mani neved uz pareizā ceļa, sapratu, ka ir nepieciešamas pārmaiņas. Tas bija brīdis, kad es nolēmu mainīt savu dzīvi, jo, lai sasniegtu vēlamo, ir jāzina, kur mēs šobrīd atrodamies, uz kurieni vēlamies virzīties, un ko esam gatavi darīt, lai tur nokļūtu. Un tad rīkoties!

Mans ceļš sākās ar pašas veselības sakārtošanu. Ar apņēmību un neatlaidību man izdevās zaudēt 15 kilogramus, taču drīz vien sapratu, ka ar to nepietiek. Lai gan es biju panākusi ievērojamu svara zudumu, manas veselības problēmas nevis atrisinājās, bet turpināja samilzt. Tāpēc es turpināju meklēt risinājumus, izzināt un mācīties, lai atrastu patieso veidu, kā uzlabot savu dzīves kvalitāti.

2022. gadā manas meklēšanas rezultātā es iepazinos ar Coral Club konceptu. Šī iepazīšanās deva atbildes uz visiem maniem jautājumiem par veselību. Ar Coral Club palīdzību es sasniedzu fantastiskus personīgos veselības uzlabojumus, būtiski uzlaboju bērnu imunitāti, un tas man deva iedvesmu dalīties ar savām zināšanām arī ar citiem. Tāpēc es pievienojos Coral Club komandai, lai palīdzētu citiem sasniegt viņu veselības mērķus un uzlabot dzīves kvalitāti.

Coral Club vērtības – cilvēks, veselība, ģimene, finansiālā brīvība – pilnībā saskan ar manām personīgajām vērtībām. Turklāt uzņēmuma pasākumos es jutos tik viegli un brīvi, ka uzreiz sapratu – esmu atradusi savu īsto vietu, kur varu attīstīties un palīdzēt citiem. Turklāt, tā ir uz izaugsmi vērstu, atbalstošu cilvēku kompānija, kas motivē augt un attīstīties arī mani!

Veselības izzināšana ir mans hobijs un aizraušanās. Es regulāri piedalos dažādās apmācībās, semināros, skatos dokumentālās filmas un lasu zinātniskos pētījumus, lai paplašinātu savas zināšanas un sniegtu saviem klientiem vislabāko iespējamo atbalstu – bet pats būtiskākais, es uzticos savai intuīcijai. Tagad es arī pati vadu veselības lekcijas, kurās dalos ar savām zināšanām un pieredzi, lai iedvesmotu citus uzlabot savu veselību un dzīvi.

Manuprāt, veselība ir pats svarīgākais fundaments mūsu dzīvē. Ir būtiski to apzināties un novērtēt, jo tikai tad, kad rūpējamies par savu ķermeni un prātu, mēs varam dzīvot pilnvērtīgu un laimīgu dzīvi.
Es ticu, ka ikviens var sasniegt savus veselības mērķus, ja ir gatavs ieguldīt laiku, zināšanas un apņēmību.
Esmu šeit, lai palīdzētu un iedvesmotu citus uz šo ceļu.

Mani var atrast

Green decorative leaf

IETEIKTIE RAKSTI

Back to top