Pievienojies youtube kanālamPievienojies intagram kanālam

Neatkarīgais izplatītājs
Coral Club

Pēdējo reizi atjaunināts 06.04.2024

Tējas Koka Eļļa

Tea Tree Oil

Tējas Koka Eļļa

Produkta iegāde ar 20% atlaidi

Tējas koka eļļa tiek iegūta nevis no tējas lapām, bet no mirtes koku un krūmu (Melaleuca) lapiņām. To augšanas areāli – Malaizija un Dienvidaustrumu Āzija. Tā kā eļļas šķīdums ir diezgan koncentrēts, to var lietot tikai ārīgi. Tomēr, pat eļļas ārīgas lietošanas gadījumā ir nepieciešams ievērot piesardzību, īpaši cilvēkiem ar jutīgu ādu.

Tējas koka eļļas īpašības

Mūsdienu zinātne pirmoreiz izpētīja tējas koka eļļas īpašības 20. gadsimta sākumā. Pētījumu rezultātā tika konstatēts, ka pēc antiseptiskas aktivitātes tā ir 100 reizes stiprāka par karbolskābi, turklāt, nekaitīga cilvēkam. 1937. gadā tika atklāta vēl viena fantastiska eļļas īpašība: asins un citu organiskās izcelsmes vielu klātbūtnē tās antiseptiskas īpašības pieaug par 10 – 20% .

Mūsdienās tējas koka eļļa tiek izmantota kā plaša iedarbības spektra antiseptiskais līdzeklis. Kā atzīmē auga pētnieki no ASV – „šis antiseptiskais līdzeklis, kam piemīt arī antibakteriāla, pretsēnīšu un pretiekaisuma iedarbība, var tikt galā praktiski ar jebkuru slimību – no cirpējēdes līdz kāju nagu sēnīšu infekcijai”. Eļļas sastāvs ir sabalansēta 50 aktīvo komponentu kombinācija (monoterpēni, diterpēni, cineols, viridiflorēns, B-terpineols, L-terpineols), kas nodrošina labvēlīgu iedarbību uz ādu.

Tējas koka eļļa ir efektīva akūtu un hronisku ādas iekaisumu gadījumos. Eļļa nodrošina reģenerējošo iedarbību, samazina kairinājumu, tūsku, niezi, apsārtumu, strutainus un piņņu izsitumus. Kosmetoloģijā to pielieto taukainas ādas ikdienas kopšanai, kā arī blaugznu, matu izkrišanas un kārpu gadījumā. Augsta tējas koka eļļas uzsūkšanas spēja ļauj tai vienlaicīgi darboties gan uz ādas virskārtas, gan ādas dziļajos slāņos, gan molekulārajā/šūnu līmenī.

Eļļa ir neaizstājama ādas saslimšanu gadījumā: psoriāzes, alerģiskā dermatīta, ekzēmas, impetigo, pedikulozes, kukaiņu kodumu gadījumā. Interesants ir tas fakts, ka tējas koka eļļa iedarbojas tikai uz patoloģiski izmainītas ādas rajoniem, uzlabo šūnu augšanu un atjaunošanos. Pat ja āda ir pakļauta parazītu iedarbībai (utis, kašķa ērce), eļļas pielietošanai ir ilgstošs un pozitīvs efekts.

Tējas koka eļļas iedarbība uz bojātiem ādas rajoniem nosaka tās pielietošanas labvēlīgu efektu dažādu muskuļu un locītavu traumu gadījumos, sastiepumu, sagriezumu, nobrāzumu, apdegumu gadījumos. Tā lieliski noņem sāpes, dezinficē bojātu vietu un sekmē brūču, īpaši strutaino brūču, dzīšanu. Turklāt, nomācot dažādu mikroorganismu, baktēriju, sēnīšu darbību, tējas koka eļļa uzrāda baktericīdas un pretsēnīšu īpašības.

Un, protams, siltai vannai ar dažiem tējas koka eļļas pilieniem piemīt burvīgas atslābinošas īpašības, tā paaugstina tonusu un imunitāti.

Sastāvs

100% attīrīta eļļa.

Kā iegādāties Tējas Koka Eļļu?

Produkta iegāde ir iespējama ar 20% atlaidi.

Atlaižu kartes noformēšana

Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties ar reģistrācijas noteikumiem, ja izmantojat referālo saiti. Evita Tīdmane

  1. Pārejot uz doto saiti, Jūs apstiprināt savu vēlēšanos iestāties Coral Club kompānijā, Evitas Tīdmanes struktūrā, kas kļūst par jūsu rekomendētāju / konsultantu;
  2. Pārejot uz doto saiti, Jūs apstiprināt savu vēlēšanos saņemt no rekomendētāja / konsultanta informāciju par kompānijas produkciju, tās piemērošanas koncepciju un kompānijas darbības principiem latviešu valodā.

Es piekrītu Reģistrācijas forma

Pēc reģistrācijas jūs saņemsiet klienta numuru, kuru varēsiet izmantot, lai saņemtu 20% atlaidi (uz neierobežotu laiku) visiem produktiem, iepērkoties kādā no Coral Club veikaliem vai tiešsaistē.

Ja vēlaties saņemt padomu par produktu iegādi vai lietošanu, lūdzu, sazinieties ar kādu no veselības konsultantiem.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI NEAIZVIETO PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU. KĀ ARĪ, UZTURA BAGĀTINĀTĀJI NEĀRSTĒ.
Green decorative leaf
Back to top